Toshiba A3 kleurensysteem ontvangt BLI-award

Na een uitgebreide test heeft BLI (Buyers Laboratory INC) de Toshiba e-STUDIO5055CSE beoordeeld als een zeer betrouwbaar multifunctioneel systeem. BLI heeft daarom de Highly Recommended BLI-award 2014 toegekend aan dit systeem.

De Toshiba e-STUDIO5055CSE is een alles-in-één A3 kleurenmultifunctional met een afdruksnelheid van 50 pagina’s per minuut. Het systeem beschikt standaard over beveiligd afdrukken, gecodeerd  scannen en een harde schijf van 320 GB. Met zijn strakke ontwerp en compacte afmetingen komt de Toshiba e-STUDIO5055CSE goed tot zijn recht in elk modern kantoor.

BLI is erg te spreken over de uitstekende afdrukkwaliteit van de e-STUDIO5055CSE. Ook het eenvoudig installeren van en de gemakkelijk te gebruiken printerdrivers worden als belangrijke pluspunten beoordeeld. Bovendien bieden de printerdrivers tijdbesparende voorzieningen, zoals de mogelijkheid om de meest gebruikte instellingen op te slaan en deze met één druk op de knop te activeren.In het testrapport spreekt BLI ook over de verschillende optionele e-BRIDGE printerdriver plug-ins die geavanceerde functionaliteiten toevoegen aan de al uitgebreide printerdrivers. Bovendien biedt het systeem nog meer handige functies, zoals scannen naar USB, verwijderen van een lege pagina bij het scannen, ondersteuning voor Apple AirPrint, grafische selectie van papierladen en het selecteren van de uitvoermogelijkheid op het bedieningspaneel.“Wij zijn erg trots dat weer één van onze systemen door BLI wordt bekroond”, aldus Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Het onderschrijft de betrouwbaarheid en de uitstekende prestaties die onze systemen leveren. Toshiba blijft streven naar het leveren van state-of-the-art technologie aan klanten.”