Vijf nieuwe Toshiba systemen

Toshiba breidt de A4-lijn uit met twee kleurensystemen en drie monochrome systemen. Deze printers en multifunctionals met zeer goede beeldkwaliteit bieden organisaties veel gemak en een verbeterde productiviteit.

De vijf nieuwe systemen, de Toshiba e-STUDIO305CS/305CP/385P/385S/525P – twee multifunctionele systemen en drie printers, hebben een afdruksnelheid van 30 tot 52 pagina’s per minuut en produceren documenten van zeer hoge kwaliteit. Dankzij slimme technologie bent u verzekerd van een constante kwaliteit, ook bij grote printopdrachten.

Kies de oplossing die bij u past
De Toshiba e-STUDIO305CP, een kleurenprinter, en de e-STUDIO305CS, een kleuren multifunctional, hebben beide een papiercapaciteit tot 1.450 vel. De monochrome e-STUDIO385P printer en de monochrome e-STUDIO385S multifunctional hebben een afdruksnelheid tot 38 pagina’s per minuut. Voor gebruikers die meer afwerkmogelijkheden en een grotere document output nodig hebben, is de e-STUDIO525P monochrome printer een goede match. Met een papiercapaciteit tot 4.400 vel en geavanceerde afwerkingmogelijkheden kunt u de meest veeleisende printopdrachten eenvoudig verwerken.

Software voor nog meer functionaliteit
De vijf modellen beschikken allemaal over dezelfde Toshiba e-BRIDGE printerdriver. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal bedieningsgemak, mede door het grote touchscreen bedieningspaneel. Daarnaast heeft u een grote keuze in gratis softwareoplossingen die het gebruik van de systemen verder vereenvoudigen en de systemen nog meer functionaliteiten geven.

Uitgebreid portfolio
“Met de lancering van deze vijf nieuwe systemen anticiperen we op de verschillende behoeften van bedrijven en bieden we onze klanten een printoplossing die perfect voldoet aan hun verwachtingen”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Met deze uitbreiding in ons portfolio is er altijd een oplossing die past. Alle nieuwe A4-systemen verhogen de efficiency in de kantooromgeving en bieden excellente beeldkwaliteit”.

Milieu
Zoals alle Toshiba producten voldoen de nieuwe modellen aan internationale milieunormen en nemen ze deel aan het Toshiba CO2-neutraal programma. Dit programma garandeert dat het systeem geheel CO2-neutraal is, van productie tot gebruik. Lees hier meer over dit programma. Ingebouwde functies, zoals dubbelzijdig afdrukken en de energiebesparingstand helpen u niet alleen geld besparen, maar sparen ook waardevolle natuurlijke hulpbronnen.